Europa Conference League

Χωρίς Σαμάτα-Ζίβκοβιτς η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ για Ντινάμο - Δύσκολα αμφότεροι στην αποστολή!

Ο Αλί Σαμάτα, αλλά και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν βγήκαν για την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αμφότεροι αναμένεται να κοπούν από την αποστολή!

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας διεξάγεται αυτή την ώρα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Ζάγκρεμπ ενόψει του αυριανού (07/03, 22:00) πρώτου αγώνα με την Ντινάμο για τους «16» του Europa Conference League.

Τα νεότερα, λοιπόν, σχετικά με τα δύο ερωτηματικά για την αναμέτρηση δεν είναι καλά, καθώς το πρόγραμμα δεν βγήκε να ακολουθήσει καθόλου ο Αλί Σαμάτα, αλλά και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι δεν θα είναι, πιθανότατα, στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του Σταδίου Μάξιμιρ. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση και το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει για Κροατία.

Ο Αλί Σαμάτα, να σημειωθεί, αποχώρησε τραυματίας από το ΔΑΚ Λαμίας. Έκανε θεραπεία και χθες. Όσο για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση.

Να σημειωθεί ότι ο Λουτσέσκου κράτησε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια για περίπου 30 λεπτά μιλώντας μαζί τους, με την προπόνηση να ξεκινά στις 11:30 αντί για τις 11:00, που ήταν προγραμματισμένη.

Ακούστε όσα μετέφερε νωρίτερα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και τι είπε για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Ντεσπόντοφ στην κορυφή της επίθεσης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x